Actualitate, Stiri

Şmecherul din Constanţa a ucis o fată de 19 ani pe trecerea de pietoni

A fugit ca un laş pentru că băuse şi avea un permis fals

jpg

 Frumoasa și bestia, așa ar putea fi caracterizați pe scurt, judecând după pozele postate pe conturile lor de Facebook, tânără din Constanța ucisă azi-noapte pe trecerea de pietoni și cel care i-a curmat viața, un șofer beat, cu permis de conducere fals. În vreme ce tânăra era un suflet milos, care se implica mai mereu în acțiuni umanitare, călăul său era adeptul ideii “să curgă râuri de alcool”.

Deea Andreea, așa cum o cunoșteau amicii de pe rețelele de socializare, era o adolescentă normală de 19 ani, care a evitat cu orice preț eticheta de “pițipoancă”, preferând să se pozeze în ipostaze decente alături de iubitul și prietenele sale.

Cu câteva zile înainte de tragedie, fata a postat pe pagina sa de Facebook imaginea emoționantă a unui băiețel bolnav, cu trupul ciuruit de tuburi, care avea nevoie urgentă de bani pentru a se trata.

La fel de specială pare să fi fost și relația cu iubitul său, un băiat brunet, cu mustăcioară, care aproape că o sufoca cu sărutări în fiecare poză făcută împreună. Era înnebunit după ea, dovadă și mesajul postat de băiat la câteva ore după accident: “Sunt ca si tine, mort, pe dinauntru. Cand il pierzi, atunci iti dai seama cat de mult il iubesti, dar tu ?! Tu cu ce ai gresit fata mea ?!!?! Mai bine te stiam fara ceva, dar in viata. Acum, cum te pot vizita la cimitir Andreea ?! Cum ?! Ce am gresit Doamne incat sa mi te ia ?! Te iubesc Andreea pentru toate cate ai facut, pentru mine, pentru noi. Te Iubesc si nu te voi uita o viata”.

Comentariile au venit ca o avalanșă, cei mai mulți prieteni ai cuplului declarându-se șocați de moartea fetei și cerând răzbunare. De altfel, mai toți tinerii din Constanța cer o pedeapsă dură pentru Liviu Traian Marinel, bărbatul de 29 de ani, cel care s-a crezut azi-noapte regele șoselelor și a omorât un om.

O viață întreagă și-a imaginat că este invincibil, iar asta se vede și din pozele în care apare pe internet. Tuciuriu, cu cioc și mușchii la purtător, lui Liviu îi plăcea să se imortalizeze cu sticla de bere sau șampanie la gură, alături de alți șmecheri ca el. Se lăuda cu telefoane de ultimă generație, mașini scumpe, dar și cu arme, pe care le purta ca pe un trofeu.

 

 

blank