IT&C

Smartmobitel – soluția ideală pentru a-ți repara smartphone-ul

Probabil te-ai aflat de multe ori in situatia de a avea nevoie de un service gsm. În majoritatea cazurilor, cauți un astfel de service atunci când ai scăpat telefonul și s-a crăpat sticla ori display-ul, sau atunci când problemele de natură software îi afectează funcționalitatea. În cazul în care cauți un service de încredere, accesează site-ul www.smartmobitel.ro.

Înainte de a prezenta serviciile de care poți beneficia, trebuie lămurite câteva lucruri. Află că telefonul tău va putea fi reparat, indiferent dacă este achiziționat de pe piața românească ori este un model cumpărat din străinătate, chiar unul inexistent în magazinele din România. Mai apoi, trebuie să știi că apelând la experții acestui service gsm, vei beneficia de diagnostic gratuit. În acest fel vei putea afla rapid ce implică reparația și care sunt costurile asociate acesteia.

Nu în ultimul rând, apelând la experții www.smartmobitel.ro, vei avea parte doar de piese originale, în cazul în care pentru reparația telefonului tău este necesară înlocuirea anumitor componente.

Ce tipuri de reparații pot fi realizate de specialiștii Smartmobitel?

Funcționalitatea unui telefon inteligent poate fi afectată în egală măsură de elemente mecanice, dar și de aspecte ce țin de sistemul de operare, aplicații, firmware sau software-uri instalate pe dispozitiv.

În ceea ce privește partea hardware, experții Smartmobitel oferă o gamă variată de soluții, menite să readucă în cea mai bună stare orice smartphone defect. Indiferent dacă este vorba de înlocuirea display-ului, a touchscreen-ului sau a altor componente, orice operațiune se realizează cu maximum de profesionalism.

De asemenea, problemele mai pot apărea și la mufa de alimentare, microfon, cască, senzori de proximitate, butoanele home, de închidere/deschidere sau cele de volum. Orice astfel de reparație poate fi efectuată prompt de către profesioniștii Smartmobitel.

În egală măsură, funcționarea necorespunzătoare a telefonului poate ține și de partea software. În acest sens, specialiștii Smartmobitel stau la dispoziția clienților cu serviciile de decodare, extrem de utile atunci când vine vorba de terminale mobile achiziționate din străinătate și blocate pe rețelele externe de acolo.

Deși majoritatea reparațiilor pot fi realizate pe loc, direct la punctele de lucru Smartmobitel, în unele cazuri acest lucru nu este posibil. În astfel de situații, clienții sunt ținuți în permanență la curent cu stadiul reparației, modul în care decurg operațiunile și timpul în care acestea vor fi efectuate.

Dacă reparațiile se dovedesc a fi mult prea costisitoare, depășind valoarea echivalentă a unui telefon nou, Smartmobitel oferă și telefoane spre vânzare, la prețuri mai mult decât accesibile. Întreaga gamă de smartphone-uri disponibile spre vânzare poate fi vizualizată tot în cadrul website-ului www.smartmobitel.ro.

Unde îi pot găsi pe specialiștii Smartmobitel?

Experții acestui service gsm pot fi contactați fie utilizând numerele de telefon și adresele de email menționate pe www.smartmobitel.ro, fie direct la punctele de lucru. Adresele acestora sunt:

  • Sediul din Auchan Militari – Bulevardul Iuliu Maniu, nr 560A, insula 78A, vis-a-vis de Germanos
  • Sos Alexandriei, nr 152, spatiul G.F.06, in galeriile comerciale Cora Alexandriei

Indiferent dacă este vorba despre smartphone-uri de generație nouă, ori de modele lansate cu câțiva ani în urmă, specialiștii www.smartmobitel.ro vor oferi de fiecare dată cele mai eficiente soluții și reparații pentru a le reda funcționalitatea deplină.