Showbiz, Stiri

A slăbit şi şi-a schimbat coafura! Sexy-senatoarea care a bătut-o pe Udrea are un nou look

Senatoarea PPDD Steliana Miron (36 de ani) se pregăteşte intens pentru noua sesiune parlamentară nu numai cu noi proiecte de legi, ci şi prin noua sa înfăţişare cu care a apărut deja, săptămâna trecută, în faţa colegilor săi din Casa Poporului!

04-steliana-miron-foto-1_644befca8cDupă ce a dat jos câteva kilograme în această vacanţă parlamentară, aleasa a lucrat şi la aspectul părului, pe care nu l-a mai lăsat drept, ci şi l-a ondulat. Steliana Miron îi va încânta pe senatori şi cu noile sale colecţii de haine, care lasă la vedere câteva părţi ale corpului extrem de incitante.

04-foto-2_bfde0008a3Steliana îşi croieşte singură garderoba, iar cusutul hainelor îl face la o fabrică din Suceava, judeţul pe care îl reprezintă în Parlament. “Arată senzaţional colega noastră, a lucrat puţin la păr şi a slăbit câteva kilograme. Este o încântare să o priveşti, mai ales că noi, senatorii, avem colege trecute de a doua tinereţe, nu avem şansa deputaţilor să admirăm colege de 20-30 de ani”, a spus un coleg al senatoarei, încântat de noul look al Stelianei Miron.

Recent, publicul a votat-o pe senatoare cea mai sexy parlamentară, ea depăşind-o categoric pe celebra Elena Udrea!