media (17)

Aici, iti vom oferi 10 sfaturi care te vor ajuta sa slabesti in mod natural, in doar o luna!

Este important ca atunci cand ne decidem sa slabim, sa avem toate informatiile necesare. Sa stim in ce categorie ne situam, din punct de vedere al greutatii (subponderal < 18,5, normoponderal 18,5 – 24,9,  supraponderal 25 – 29,9, obezitate clasa I30 – 34,9, obezitate clasa II- 35 – 39,9, obezitate morbida> 40), si sa luam masurile potrivite, pentru a nu ne pune in pericol sanatatea!

Mai intai, trebuie sa iti calculezi indicele de masa corporala (IMC). Acesta se calculeaza astfel: Greutatea (kg.) / Inaltimea2 (m.). 

(Ex.: 70 / 1,78 x 1,78 = 70 / 3,17 = 22,08)

Prin urmare, daca valoarea IMC-ului este sub 25, nu este cazul sa ne alarmam in privinta sanatatii. Daca crezi ca nu ti-ar strica cateva kilograme in minus, ne poti urma sfaturile!

 I. Nu lenevi! Fa sport in fiecare zi! Este cea mai indicata metoda de slabit, pentru ca astfel se ard grasimile!

II. Mananca doar alimente sanatoase! Un regim sanatos, sarac in grasimi, te vor ajuta!

III. Consuma legume in fiecare zi! Fibrele si vitaminele din legume te vor ajuta sa slabesti.

IV. Nu uita nici de fructe. Acestea au calitatea de a te face sa uiti  de foame si de pofta de dulce.

V. Hidrateaza-te cu ceaiuri de plante. Te vor ajuta sa elimini toxinele din organism iar procesul de slabire va fi 100% natural.

VI. Elimina bauturile carbogazoase! Inlocuieste-le cu fresh-uri naturale de fructe, facute de tine. Evident, fara excese.

VII.  Elimina gustarile nesanatoase! Adica, fara chips-uri, snacks-uri sau ciocolate! Poti alege batoanele proteice, fructele, semintele, nucile, alunele, migdalele etc!

 VIII. Fara zahar si fara dulciuri! El e inamicul nr. 1 al greutatii!

IX. Trebuie sa reduci cantitatea de sare. Aceasta contine sodiu, element care ingrasa!

X. Fii natural in tot si toate: mergi pe jos sau cu bicleta, in loc sa iei masina, urca etajele fara lift, fa plimbari lungi in parc! Toate acestea iti vor da o stare fizica si mentala de zile mari!