Showbiz, Stiri

Sişu vorbeşte ca-n puşcărie cu fanii săi: “Fac ce vrea p..a mea si cânt ce simte inima mea”

De ce şi-o fi făcut Sişu adresă de Facebook dacă îl enervează prietenii virtuali?! El caută cu disperare să se relanseze pe piaţa muzicală, fiind abia eliberat din închisoare.

Din acest motiv a făcut o melodie cu Alex Velea, pentru care a fost aspru criticat de fanii săi. “Fac ce vrea p..a mea si cânt ce simte inima mea”, le-a transmis rapperul.

Sisu Alex VeleaSişu si Alex Velea se pregătesc să lanseze single-ul “Spre stele”, o colaborare care a stârnit deja controverse în mediul online. “Nu te vinde!” sau “Puya cântă cu Antonia, tu cu Velea. Ruşine!”, i-au scris fanii lui Tudor în ultimele zile.

Criticat şi atacat, rapperul a luat atitudine pe contul său oficial de Facebook: “Nu sunt genu care să intre în discuţii gratuite, dar nu am cum să nu observ unele chestii şi să nu vreau să le lămuresc”, a scris Sişu.

Acesta a continuat: “1. Alex Velea e un foarte bun artist care simte şi trăieşte muzica 2. Suntem prieteni 3. Fac ce vrea p..a mea şi cânt ce simte inima mea, cine vrea să asculte, bine, cine nu, nu. 4. Toată muzica mea e construită pe baza unor concepte bine definite cu momente pentru fiecare etapă”.

Sişu si Alex Velea au postat şi teaserul videoclipului “Spre stele” şi piesa se anunţă a fi un bum muzical.