Featured, Sport

Singura variantă din străinătate pentru Gică Hagi. Negocierile, recunoscute de conducerea Viitorului

Şansele ca Gică Hagi să părăsească Liga 1 Betano la finalul acestui sezon sunt foarte mari, „Regele” manifestându-şi dorinţa de a accepta o nouă provocare, iar Cristian Bivolaru, preşedintele celor de la Viitorul, anunţă că Legia Varşovia e singura echipă din străinătate care s-a interesat de serviciile antrenorului campioanei. Totuşi, cum campionatele Europei nu s-au terminat încă şi strategiile se vor regândi în vară, sunt şanse ca cel mai bun fotbalist din istoria României să mai primească unele propuneri.

Hagi a dezvăluit că a negociat cu Rubin Kazan, dar nu a ajuns la un consens cu ruşii, iar singura opţiune viabilă pe care o are, pe lângă rămânerea la Viitorul, e din Polonia, de la Legia Varşovia, echipă care se pregăteşte să câştige titlul şi să meargă în preliminariile Ligii Campionilor: „Aş vrea şi eu să ştiu dacă Hagi pleacă în vară. Din câte ştiu eu, până în momentul ăsta nimic nu e clar. Ştiu că au fost nişte intenţii din partea Legiei. Dacă ele se vor concretiza sau nu, rămâne de văzut. E posibil ca acum campionatele terminându-se, să vină şi altă ofertă”, a spus Bivolaru, la Telekom Sport.

O eventuală plecare a decarului de legendă ar pune-o pe Viitorul în faţa unei situaţii greu de depăşit, dar Bivolaru e încrezător că lucrurile bune făcute de Hagi vor ieşi la suprafaţă: „Probabil la prima echipă lucururile par mai simple, în sensul că echipa e aşezată, cu jucători care se cunosc de mult. Cred că dacă ar pleca, foarte important ar fi cine i-ar lua locul, bănuiesc că s-ar orienta spre un antrenor care să îi continue conceptul”, a mai declarat oficialul campioanei.

blank