Foarte multe dintre femei, dar și mulți bărbați, au idei preconcepute în ceea ce privește relațiile. Consideră că persoana de lângă ei trebuie să se încadreze într-un anume tipar, pentru a fi considerată ideală. Aici nu vorbim neapărat de aspect, ci mai mult de comportament, de felul în care sunt percepuți fiecare în parte.

Astfel, foarte multe subiecte pot să devină cu ușurință tabu, chiar și într-o relație, când doi oameni se cunosc de mult. Cariera de model videochat reprezintă unul dintre aceste mari tabu-uri, care de cele mai multe ori poate zdruncina relațiile din temelii.

Bărbații nu știu prea mult despre domeniu și îl consideră imoral, iar femeile, fie își doresc o asemenea carieră sau ascund că deja sunt implicate în fenomenul videochat-ului. Din păcate, aceste comportamente nu sunt deloc benefice pentru un cuplu, pe termen lung, mai ales dacă este un secret ținut în mare taină de mult prea mult timp.

Luxury Studio, unul dintre cele mai performante studiouri de videochat de lux din România, recunoscut pentru modul extraordinar în care își tratează modelele, a observat această problemă de-a lungul timpului, care de multe ori a afectat echibrul mintal al fetelor.

Am avut de-a lungul timpului câteva modele absolut adorabile, care din senin au renunțat la tot glamourul oferit de noi, pentru că prietenul lor a descoperit prea târziu cu ce se ocupă și le-a interzis să mai practice videochatul. Acesta e unul din cazuri.

Multe fete au venit cu ochii roșii de plâns la noi, după ce iubitul a aflat pe nepusă masă că sunt modele. Mulți le-au părăsit doar din cauza faptului că ele nu au fost sincere din prima cu ei, că au considerat că sunt mult prea închiși la minte.

Ne-a părut extrem de rău să vedem cât de afectate sunt din această cauză. De aceea, ne-am gândit să le oferim consiliere în ce privește acest aspect.”

Concluzia la care au ajuns aceștia este următoarea: sinceritate înainte de toate. Într-o relație, în care respectul și dreptul la opinie primează, este important să se comunice din prima toate aspectele care ar putea fi deranjante, mai devreme sau mai târziu.

Până la urmă, a fi model de videochat nu este nicio rușine, iar banii se câștigă în mod legal, datorită frumuseții, șarmului și inteligenței deținute. Nu poate fi în niciun caz vorba despre imoralitate, cum pretind unii, care se simt frustrați din cauza câștigurilor colosale din videochat.

Un iubit/logodnic/soț cu adevărat înțelegător va încerca măcar să înțeleagă despre ce e vorba, chiar dacă va fi ceva mai confuz în primă fază. Însă, dacă comportamentul bărbatului ales cu inima lasă de dorit, iar reacția sa este una sinonimă cu nervii sau violența, e posibil să se fi luat cea mai bună decizie în acest caz. Mai devreme sau mai târziu, oricum s-ar fi manifestat într-un asemenea mod, care ar fi lăsat cicatrici aproape de netratat.

Videochatul, mai ales cel făcut într-un cadru absolut legal, ca în cazul Luxury Studio, nu este un motiv de ceartă sau de despărțire, ci mai degrabă un pretext. Bărbatul care va spune da în fața acestei provocări și va respecta fiecare astfel de decizie luată de iubita sa este cu adevărat curajos și merită tot respectul din lume. Ceilalți se simt înșelați sau frustrați că o femeie poate să aibă venituri mult mai mari decât ei.

În funcție de răspunsurile fiecăruia în parte este nevoie să se ia o decizie, care poate fi „Da, mai suntem într-o relație” sau „Nu, nu te voi lăsa să îmi conduci viața, în funcție de așteptările sau dorințele pe care le ai cu privire la mine. Sunt puternică și independentă și nu te voi lăsa, în niciun caz, să îmi spui ce ar trebuie să fac ca să mă consideri ideală.”

Doza concentrată de sinceritate va ajuta o femeie să știe cu exactitate care îi sunt prioritățile. Este un avantaj, indiferent de răspunsul primit din partea celuilalt. E o siguranță, dar și o certitudine cu privire la modul în care vor evolua anumite aspecte din viață. O femeie adevărată este cea care nu se complace în nicio situație de acest fel. Își ia bagajele, își recuperează sentimentele și pleacă să facă niște bani.

Luxury Studio vă recomandă această opțiune, pentru a vă seta prioritățile și vă așteaptă să vă bucurați de o viață plină de lux și liniște psihică!