Showbiz, Stiri

Sinceritate! Ilinca Vandici, dezvăluie cât de mult o supără… singurătatea

«Sunt singură-cuc, nu am găsit încă bărbatul potrivit»

andici

Ilinca Vandici, aflată în urmă cu câţiva ani pe val, face parte acum din rândul vedetelor TV care au rămas pe dinafară, după ce televiziunile au cam cernut angajaţii. În aşteptarea unui loc de muncă similar, Ilinca citeşte, merge la sală sau la film. O mai vedem în calitate de amfitrioană a unor evenimente, dar nu câştigă suficient. Din păcate însă, cam la atât s-au redus apariţiile Ilincăi Vandici, în timp ce, în anii trecuţi, făcea furori la televiziuni importante, precum Kanal D, Antena 2, sau la Acasă TV. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, blonda cu trup de sirenă tânjeşte după dragoste.

După ce a câştigat sezonul trecut al concursului “Dansez pentru tine”, alături de Răzvan Marton, blonda a devenit liberă de contract şi de la Pro Tv, deşi ea spera să prindă rădăcini aici.

Ar bucura-o şi un rol într-un film, mai ales că are experienţă de la serialul “Narcisa sălbatică”, unde încasa zilnic în jur de 400 de euro. Conform apropiaţilor ei, Ilinca ar fi în tratative cu Kanal D şi cu Antena 1, dar nu este vorba despre ceva concret, astfel că n-a scăpat de griji.

Şi cum are suficient timp liber, ea s-a dedicat activităţilor recreative: citeşte, merge la sală sau la un film bun. Culmea e că nici pe plan sentimental n-o duce mai bine.

“Acum sunt singură. Nu am pe nimeni. Sunt singură-cuc, încă aştept bărbatul potrivit, ca să-mi întemeiez o familie şi să am copii. Nu am intrat în panică, dar îmi doresc o familie, e drept”, a recunoscut, sincer, Ilinca. Vedeta a dezvăluit şi un detaliu picant din trecutul ei profesional, şi anume că a refuzat să pozeze goală în revista pentru bărbaţi Playboy.

Ilinca s-a iubit, timp de un an, cu Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, însă marea ei dragoste a fost fotbalistul Ciprian Marica, alături de care a stat trei ani. Vedeta spera să-şi întemeieze o familie cu vestitul sportiv, numai că Ciprian a jucat la dublu, într-o perioadă, iar Ilinca a aflat: “Nu mai sunt cu Marica, nu ne-am mai văzut de mult timp”.