IT&C, Stiri

The Sims 4 va fi disponibil pe PC în toamnă

Lansarea iteraţiei se amână de peste un an

 SIMS 4

În cadrul târgul de gaming E3 2014, care se desfăşoară în aceste zile la Las Vegas, EA a confirmat o mare parte din detaliile legate de The Sims 4, inclusiv lansarea pe PC. E3 2014 este o ocazie unică pentru dezvoltatorii de jocuri şi console de gaming pentru a-şi detalia lansările din perioada imediat următoare. Printre expozanţi se numără şi EA.

În cadrul conferinţei Electronic Arts, oficialii companiei au detaliat unul dintre cele mai populare jocuri din portofoliul companiei. Este vorba de The Sims 4, un joc care ar fi trebuit să aibă parte de o lansare în 2013, dar a suferit mai multe amânări. Primele anunţuri despre acest titlu au fost făcute publice în luna mai a anului trecut, în cadrul teleconferinţei pentru rezultatele fiscale trimestriale. Tot atunci s-a promis că-l vom putea juca în prima parte a acestui an.

Partea bună este că până la sfârşitul acestui an, mai precis pe data de 7 septembrie, posesorii de PC-uri îşi vor putea instala cea de a patra iteraţie a popularului simulator. Va funcţiona de minune atât pe sistemele cu Windows, cât şi pe Mac-uri şi ambele platforme vor vedea o lansare simultană. Jocul va permite persoanlizarea celor mai mici detalii ale vieţii personajelor lor virtuale, inclusiv aspecte ce ţin de personalitatea, vocea şi stilul de mers al caracterelor, informează playtech.ro.