Simonei Gherghe
Showbiz

Simonei Gherghe şi-a părăsit logodnicul la altar de dragul unei cariere în televiziune

Fostul logodnic al Simonei Gherghe, a avut o relație cu vedeta pe când aceasta avea doar 18 ani. Deși cei doi făcuseră toate pregătirile de nuntă, prezentoarea l-a părăsit după ce a primit o ofertă la Antena 1.

Fostul logodnic al Simonei Gherghe, Octavian Tudorache, a fost părăsit de vedetă în 2002, cu foarte puțin timp înainte de nuntă. Cuplul plătise deja avansul la restaurant și aleseseră chiar și nașii pentru fericitul eveniment, însă soarta a avut alte planuri cu fiecare dintre ei.

Simona Gherghe și Octavian Tudorache au avut o relație între anii 1999 și 2002, când prezentatoarea tocmai își începuse cariera la un post de radio din Iași, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să-i devină logodnic.

Vedeta lucra la departamentul de știri al postului de radio, iar iubitul său la entertainment. Povestea a început să se complice în momentul în care Octavian Tudorache s-a angajat la postul local Antena 1, iar Simona Gherghe a stăruit pe lângă partener s-o ajute să se transfere.

Simona Gherghe a ajuns la postul local Antena 1 alături de iubit, iar între timp cei doi s-au logodit, au stabilit chiar și nașii de nuntă, precum și restaurantul unde trebuia să se întâmple evenimentul.

Totuși, în momentul în care Simona Gherghe a primit o ofertă extrem de tentantă de la Bucuești, prezentatoarea a lăsat Iașiul pentru Antena 1, din Capitală.

”De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit.

Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo. A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, spunea, cu mulți ani în urmă, Simona Gherghe pentru revista Felicia.

În prezent, Octavian Gheorghe nu se mai ocupă cu jurnalismul și s-a căsătorit cu o renumită doctoriță din Bruxelles, oraș unde s-a și mutat.

El a anunțat că a părăsit România și că va activa în domeniul „Proiectare și management proiecte europene, marketing digital”.