Showbiz, Stiri

Simona Trasca singura din nou?

Parca desprinsa din telenovele, viata Simonei Trasca a suferit o noua lovitura. Astazi, frumoasa blonda a anuntat ca s-a despartit de logodnicul sau, Alex Tarom, cu care urma sa se casatoreasca in toamna aceasta.

61368327Chiar daca pozau in cuplul perfect, Simona si logodnicul sau s-au despartit la numai cateva zile dupa ce au anuntat ca se vor casatori. Motivul a venit tot din partea vedetei, care a spus ca nu se poate casatori cu o persoana pe care nu o iubeste si ca va ramane in relatii bune cu fostul logodnic.

Dupa un lung sir de deceptii si un ultim episod dezamagitor in care a fost inselata de Sergiu Barboni, Simona credea ca si-a gasit fericirea alaturi de Alex Tarom, cu care urma sa se casatoreasca toamna aceasta.

Insa, la doar cateva zile de la anuntul facut in legatura cu posibila viitoare nunta, blondina socheaza: „Am ramas in relatii bune, ne respectam amandoi, dar nu ne mai intelegeam. Nu pot sa ma casatoresc cu cineva pe care nu-l iubesc”, a declarat Simona astazi, terminand astfel un alt capitol din viata sa. (D.A)

blank