Showbiz, Stiri

Simona Traşcă şi viaţa ei demnă de un scenariu de Hollywood

Starleta spune că s-a „trezit la realitate”. Oare?!

Trasca

 Dupa luni la rand de suferinta si de lacrimi varsate, Simona Trasca poate spune ca soarele a rasarit in sfarsit si pe strada ei. Fericita din cale-afara, blonda a postat un mesaj de-a dreptul emotionant pe Facebook, storcand lacrimile fanilor ei.

Relatii esuate lamentabil, batai, violuri, depresii, tentantive de suicid, probleme grave de sanatate… si lista poate continua. Viata Simonei Trasca poate fi considerata, fara indoiala, un subiect de drama hollywoodiana. Din fericire, blonda inca are puterea sa zambeasca, gasindu-si in sfarsit linistea sufleteasca.

Trasca 1

Pamela de Romania a postat un mesaj de-a dreptul uluitor pe contul ei de Facebook: „Este prima zi dupa ceva timp in care nu mai plang… in care m-am trezit la realitate… prima zi cand zambesc si rad din suflet. Trebuie sa fiu fericita pentru ce am, ca am destule”.

Trasca2

Intrebata care este secretul acestei schimbari bruste de stare, Simona a marturisit ca „vinovata” este una dintre prietenele ei: „Am reusit alaturi de prietenele mele, mai ales una mai speciala care mi-a deschis ochii”.

 

blank