Showbiz, Stiri

Simona Trasca si-a facut debutul in MANELE!

Simona Trasca a avut parte de o propunere unica pe care nu a putut s-o refuze: aceea de a juca in videoclipul lui Randy, un artist care spera sa cucereasca toate topurile cu noua lui piesa.

Manelistul Randy a lansat astazi videoclipul piesei “Camera mea”, in care Simona Trasca a jucat rolul principal. In scenariul clipului, blonda este iubita solistului si se comporta ca atare. Cei doi au filmat cateva scene in pat, intr-o camera de hotel, insa imaginile nu au fost gustate de iubita cantaretului.

Debutul Simonei Trasca in manele s-a lasat cu un scandal imens, mai ales dupa ce presa mondena a scris despre o presupusa relatie intre aceasta si manelist.
Randy a fost apoi parasit de catre adevarata sa iubita, Denisa, cu care era impreuna de 4 ani, insa nu inainte de a-i face acestuia un scandal monstruos.

Tanara nu a vrut sa-i mai raspunda acestui a la telefon, convinsa ca relatia nu Simona Trasca nu este doar o inventie a presei. Impresarul artistului, Catalin Rotaru, a fost cel care a reusit sa ii impace pe cei doi si sa-i convinga ca nimic nu este adevarat.