Simona Trașcă a izbucnit în lacrimi în cadul unei emisiuni TV când și-a amintit de copilăria de coșmar din cauza tatălui care le abuza și pe ea și pe mama ei.

Simona Trașcă a izbucnit în lacrimi la o emisiune TV când a povestit una dintre marile traume ale vieții ei. Vedeta a avut o copilărie de coșmar din cauza tatălui foarte violent, care le bătea atât pe ea, cât și pe mama ei. Motivul pentru care părinteleei îi făcea viața un iad, este pentru că el nu și-a dorit să aibă o fiică și chiar a cerut soției sale să facă întrerupere de sarcină.

Deși tânăra a rupt orice relație cu tatăl ei, ea a fost nevoită să-l revadă când a făcut parastasul de șapte ani al fratelui ei. În 2014 când fratele Simonei Trașcă a decedat, aceasta nu a vrut să-l invite pe tatăl ei la înmormântare, însă preotul a le-a sfătuit pe ea și pe mama ei, că acesta trebuie să fie prezent.

“Mama nu vrea să țină legătura cu tata și acum câteva luni când ea s-a simțit mai rău a zis că nu vrea ca el să vină la înmormântarea ei. Cu vreo două zile înainte de pomană, m-a sunat și mi-a zis: «Simona, cum facem? Îl suni tu pe taică-tu sau îl sun eu?». Și am rămas șocată și a zis că a certat-o preotul că el trebuie să fie la pomană că e parte din familie. Am zis să îl sune ea, l-a sunat și… De foarte mulți ani de zile, de când a murit frate-miu, o singură dată s-au mai văzut. Nu vrea, e dreptul ei. I-a spus că o să vină cu iubita lui”, a mărturisit diva în cadrul unei emisiuni.

Simona Trașcă: „Eu nu vreau să îi ofer copilului meu copilăria mea”
Bătăile pe care le-a primit în copilărie de la propriul ei tată au lăsat traume adânci îîn sufletul Simonei Trașcă, însă ea a înceract să-și ierte părintele pentru chinul groaznic la care a supus-o.

“Tata mi-a spus că îi pare rău ce i-a făcut lui mama și că plânge pentru frate-miu și îi pare rău și de mine pentru ce ne-a făcut. El a avut o copilărie foarte grea. Eu nu vreau să îi ofer copilului meu copilăria mea. Cum a fost taică-miu tratat acasă, așa ne trata și pe noi. Mi-a zis și mie de câteva ori că mă iubește. Toată copilăria mea am fost leșinată după tata, cu toate că mă bătea foarte des și foarte rău. El știe că ne-a făcut foarte mult rău, dar asta este”, a mai povestit îndrăgita blondă.