Monden, Stiri

Simona Trasca, o viata nebuna, nebuna, nebuna…

Simona Trasca, o viata nebuna, nebuna, nebuna…

blankLa cei 32 de ani, Simona Trasca alias Pamela de Romania este una dintre cele mai controversate vedete tv din Romania. A copilarit intr-o casa modesta pe Calea Victoriei din Bucuresti, furand cirese de la vecini si tanjind dupa rochiile roz de fetite din consignatiile prea scumpe. Azi Simona isi permite multe lucruri, mai ales dupa ce a imbratisat cariera de model si a pozat in reviste pentru barbati. Capitolul “barbati” nu a fost unul dintre cele mai frumoase traite de Pamela de Romania. Se considera “fara de noroc”, a fost casatorita cu consulul Libanului timp de 6 ani pentru care s-a convertit la religia musulmana si i-a daruit un copil.

 

La 16 ani Simona s-a rupt de copilarie. „Erau niste barbati din lumea interlopa. Am aflat asta ulterior. Pe mine si pe prietena mea ne-au bagat intr-o masina, pe cealata fata in alta. Ne-au dus la Hotelul Lebada. Acolo, unul dintre barbati m-a violat. Nu am putut sa opun rezistenta pentru ca aveam doar 46 kg. Am inceput sa plang si asta l-a enervat si mai tare. Mi-a zis ca daca ma mai smiorcai, ma taie si ma arunca in lac. Am stat acolo vreo doua ore”, marturiseste cu tristete blonda, anul trecut intr-un interviu acordat presei.

 

S-a iubit cu barbati celebri si cu fiecare a fost rost de scandal, italianul,important om de afaceri, care a batut-o in direct la un post de televiziune sau aventura sporadica care s-a banuit ca o are cu Dan Negru, ceea ce i-a adus si mai multe probleme in momentul relansarii carierei sale in showbiz. Dar, tumultul vijelios al vietii sale de blonda sexi continua. Recent a fost concediata din cadrul emisiunii “Fete bune”, show a carui protagonista era alaturi de colegele de breasla, Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana. In somaj, Simona Trasca va a vea destul timp sa se gandeasca la idealurile ei, ce ii par de neatins, in materie de barbati si o viata linistita, dupa cum bine declara in timp ce se afisa in fata publicului la tv.”Cel mai frumos era pe vremea bunicii. Oamenii erau simpli, se intalneau, se casatoreau, aveau copii, o familie.”

 

blank