Showbiz

Simona Traşcă, cu moralul la pământ! Fratele ei are zilele numărate!

61318882Cu toate că are mereu zâmbetul pe buze, în sufletul Simonei Traşcă se ascunde o mare suferinţă… Fratele ei, bolnav de SIDA, a ajuns la închisoare, după ce a fost acuzat de tâlhărie, iar pedeapsa primită este de cinci ani. Bolnav fiind, fratele Simonei, îşi ispăseşte pedeapsa în spital ci nu în celulă, aşa cum ar trebuii.

 

Simona recunoaşte că merge destul de des pe la el, dar amândoi sunt conştienţi că zilele lui sunt numărate. „Am fost şi i-am dus pachet, l-am văzut, arată bine, s-a îngrăşat. Dar e foarte supărat cu pedeapsa asta de cinci ani, e mare pentru el. Îl ţin numai pe spital, pe tratamente, sper să mai apuce să iasă în viaţă de acolo că doctorii nu i-au dat multe zile de trăit, dar bine că îi dă Dumnezeu. Mi se rupe sufletul pentru el, e o durere care nu-mi trece niciodată, dar învăţ să trăiesc cu ea”, spune Simona Traşcă.

 

De asemenea, Simona precizează că nu există lună în care să nu se ocupe de cele necesare, pentru fratele ei. „Merg la pachet lunar… Rar se duce mama fără mine, dacă am ceva în ziua aia şi nu pot. Oricum, îi pun bani în cont să îşi cumpere mâncare săptămânal şi are voie la un pachet. Când intru la el mă ţin tare să nu plâng să nu mă vadă aşa… când ies nu mai am cum să mă ţin tare. Mi-a zis că aşa a vrut Dumnezeu, că e conştient că murea sigur până acum. Doar că are prea mult de stat acolo şi mai vrea şi el să trăiască în liberatate”, a declarat Simona Traşcă pentru cancan. ro.

blank