Monden, Stiri

Simona Sensual vrea sa se marite

Simona Sensual vrea sa se marite

blank

Sexoasa Simona Sensual are ganduri de maritis. Motivul? Statul de femeie si “doamna” pe care il dobandeste prin numele sotului. Diva, e superstitioasa si evita sa imbrace rochii de mireasa la prezentari de moda. Vrea sa fie mireasa la timpul ei, asa cum scrie traditia.

 

Se vede fata de casa si o mireasa superba. Cu toate acestea, e superstitioasa si crede ca daca imbraca o rochie alba inainte de vreme, casnicia ii va merge rau. Simona Sensual vrea sa se marite curand pentru ca statutul de doamna ii da pozitie in societate, mai ales cand e alaturi de un barbat puternic si cu bani, cum e iubitul sau francez. “In momentul in care te casatoresti, castigi un statut…e un baiat de bani gata, parintii lui au bani. Cred ca un barbat care are bani e un barbat puternic. Nu vreau sa vorbesc mai mult despre el”, a declarat Sensual in cadrul unei emisiuni televizate.

 

Simona Sensual are o relatie cu un om de faceri francez de succes si pentru dragostea si statului lui este pregatita sa paraseasca oricand Romania.

 

blank