Showbiz, Stiri

Simona Sensual taxata la suprapret

Simona Sensual taxata la suprapretblankSimona Sensual s-a saturat sa fie pacalita de lumea care o cunoste ca face parte din lumea mondena. E taxata la suprapret pe oriunde se duce. Celebritatea nu ii mai incape in piele si asta face ca unii angajati ai saloanelor de infrumusetare sa isi rotunjeasca bugetul spagilor.

 

Frumoasa si sexi, dar asta se mentine cu cheltuiala. Simona Sensual e constienta de asta si apeleaza destul de des la saloane de infrumusetare pentru a fi la “patru ace” zilnic si nu cumva paparazzi sa o prinda pe picior gresit. Ultima sa vizita la un salon din Bucuresti a scos-o din sarite. Pentru o simpla schimbare de oja, vedetei i s-a cerut 70 de RON, in conditiile in care Sensual a consultat lista de preturi inainte, iar manichiura costa oficial mult mai putin.

 

Sensual, stampila de sponsor fraier la purtator

 

Suparata ca a fost fraierita “pe fata” de catre manichiurista avida de bani, Simona a facut pe facebook publicitate negativa priceputei in unghii cu pricina si a declarat ca doar ei i se putea intampla asa ceva. “Doar mie mi se intampla ca oriunde ma duc sa fiu taxata la dublu pret? Am in frunte stampila de sponsor fraier sau ce?”.

 

blank