Uite una perversă, cu picioarele larg desfăcute!

 Simona 2

Vrand sa iasa in evidenta cu orice chip, Simona Sensual a renuntat la reteta clasica dupa care te afiseszi cu sanii la vedere si a mers mult mai departe. Blondina le-a aratat tuturor ca este intr-o forma de zile mari, insa a omis ca pozitia in care s-a lasat fotografiata poate starni mari controverse.

Simoan

Simona sta in cap, cu picioarele desfacute larg. “Sfoara stand pe maini”, descrie ea insasi ipostaza deocheata in care a fost surprinsa. “Cam perversa pozitia asta!”, i-a scris imediat un admirator .

Simoan 1

Imbracata intr-un costum de baie albastru, destul de decupat in zona intima, ne putem imagina lesne cam ce poate fi in mintea barbatilor. Si nu este singura imagine cu Simona stand in cap. Blondina a mai postat o alta fotografie in care face… lumanarea.

Simona 3

Despre Simona Sensual s-a stiut intodeauna ca este iubita lui Nicu Maharu. In ciuda faptului ca se certau frecvent si se impacau la fel de des, nimeni nu ii purea asocia cu alte persoane. Totusi, tanara a avut o relatie si cu Leo de la Strehaia. Se pare ca aceasta idila a fost mai mult o razbunare fata de Maharu.

Pe tot parcursul relatiei cu Leo, blonda s-a gandit in continuare la Maharu, care a profitat mereu de slabiciunea Simonei pentru el. Asa se face ca exista si acum zvonuri cum ca Sensuala, in timpul relatiei cu Leo, se intalnea cu Maharu. Iar acesta din urma nu rata nicio ocazie pentru a demonstra ca de fapt tot pe el il iubeste blonda.