Showbiz, Stiri

Simona Sensual a ajuns falită?!

Vedeta şi-a scos maşina la vânzare, apartamentele la închiriat şi riscă să fie evacuată!

simonasensual

 Simona Sensual a intrat de mai multă vreme într-un con de umbră şi nu mai apare în cluburilede fiţe unde obişnuiasă se distreze.

Ieri, Simona Sensual a avut un nou termen intr-un dosar de evacuare pe care aceasta il are cu firma care detine apartamentul din cartierul Baneasa, in care vedeta a locuit pentru o vreme. Respectivul apartament este luat in rate, pe care insa Simona nu le-a mai platit de o buna bucata de vreme.

Astfel, administratorul cartierului rezidential a hotarat sa o actioneze in instanta pentru a o evacua pe Simona si pentru a-si recupera sumele restante. In prezent, in respectivul apartament ar locui niste chiriasi. La termenul de ieri nici una dintre parti nu a fost prezenta, judecatorul dispunand amanarea cauzei.

Problemele par sa se tina lant de Simona. Cu ceva vreme in urma, ea a decis sa-si scoata la vanzare masina, un superb Mercedes SLK 200, din anul 2005.

simonajpg_22

Automobilul i-a adus pana acum doar probleme, ea fiind surprinsa de politie de mai multe ori circuland fara permis, pana cand judecatorii au condamnat-o la un an de inchisoare cu suspendare. 12.000 de euro este suma pe care blonda a cerut-o pe masina ei.

In fine, Simona si-a scos la inchiriere cu cateva luni in urma inca un apartament in zona Vitan, pentru care solicita 400 de euro pe luna. Interesant este ca la fiecare dintre aceste anunturi, Simona si-a postat numarul de telefon corect, insa in dreptul numelui a trecut un pseudonim: Diana Popescu. Pe chiria imobilului din Vitan, de două camere, Simona cere 400 de euro. (I.G.)