Simona Pătruleasa
Showbiz

Simona Pătruleasa, regretată de un bărbat celebru. Ce spunea afaceristul despre știristă

Simona Pătruleasa a trăit o poveste de dragoste un om de afaceri celebru. Acesta mărturisea că regretă despărțirea de știristă şi că doar pe ea a iubit-o cel mai mult.

Simona Pătruleasa este una dintre femeile frumoase din România, iar bărbaţii din viaţa ei n-o uită aşa de ușor. Unul dintre aceștia este un afacerist care spune că a regretat-o cel mai mult. Pentru că este o persoană publică, viața ei privată a fost mereu sub lupa presei mondene.

Astfel, s-au aflat detalii din trecutul ei și din poveștile de iubire pe care le-a trăit lângă bărbaţi celebri. Simona Pătruleasa (48 de ani) se poate considera o femeie împlinită. Atât pe plan sentimental, cât și profesional.

A părăsit-o apoi a regretat

Viața ei personală și relațiile amoroase au fost mereu expuse în showbiz, chiar dacă jurnalista și-a dorit discreție. Înainte să se căsătorească cu Sabin Ivanof, prezentatoarea de știri a trăit o poveste de iubire cu George Ciubotaru. După o relație amoroasă cu scântei, acesta ar fi părăsit-o pe Simona, însă ulterior a regretat decizia luată.

„Nu cred că eram destul de matur, așa cum sunt acum, pentru a o aprecia așa cum merită să fie apreciată Simona Pătruleasa. Am fost împreună, ne-am despărțit, iar apoi am încercat să reîncălzim ciorba, dar nu a mai fost ca înainte”, spunea George Ciubotaru, în urmă cu mulți ani.

Simona Pătruleasa

George Ciubotaru a regretat despărțirea de Simona Pătruleasa

Regizorul povestea, acum mult timp, că singura femeie care a reușit să-și pună amprenta asupra lui a fost Simona Pătruleasa. Cei doi s-au iubit pentru o bună vreme, însă lucrurile n-au fost să fie.

„Singura femeie pe care o regret este Simona Pătruleasa. Nu spun că nu au fost și alte femei care au însemnat mult pentru mine, dar ea este extraordinară”, mai spunea acesta.

Știrista s-a căsătorit apoi și a început o căsnicie frumoasă din care a rezultat și fetița ei, Ingrid. Vedeta TV și soțul ei s-au cunoscut în 2005, iar în 2008 s-au căsătorit. Au întâmpinat câteva probleme la începutul mariajului, însă au dat totul uitării și au luptat pentru căsnicia lor. Anul acesta, cei doi soţi au sărbătorit 15 ani de căsnicie.

blank