Americanii nu cred că ea va rezista

  halep

Jucătoarea romana de tenis Simona Halep pare mai aproape de o performanta uluitoare. Daca va juca semifinala la Wimbledon 2014, Simona Halep va deveni nr. 2 WTA

Ajunsă deja în optimile de finală la Wimbledon 2014, Simona Halep are un culoar excelent spre fazele superioare, după ce Venus Williams, Na Li şi Ana Ivanovic au fost deja eliminate. Eşecurile suferite de jucătoarele care o devansează pe Simona Halep în clasamentul WTA au transformat-o pe romanca în favorita la Londra. In plus, daca va ajunge în semifinale, Halep va deveni numărul doi WTA, urmând să treacă peste chinezoaica Na Li.

Jurnaliştii americani de la Bleacher Report sunt convinşi însă că Simona Halep va pierde cel mai târziu în semifinale şi scriu că ea va fi eliminată fie de Ana Ivanovic, fie de Sabine Lisicki (cele doua au jucat, luni; s-a impus germanca, in trei seturi).

“Simona Halep va pierde înaintea semifinalelor, pentru că iarba nu e suprafaţa ei cea mai bună. Simona Halep nu are energia şi timpul pentru a răspunde loviturilor puternice, astfel că jocul rapid le favorizează pe adversarele potenţiale din sferturi, Ana Ivanovic sau Sabine Lisicki”, au notat cei de la Bleacher Report. Rămâne de văzut cine va ieşi învingător din acest pariu!