Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Aceasta a spus un DA hotărât în fața ofițerului stării civile vineri, 23 iulie. De la marele eveniment au lipsit însă Ion Ţiriac şi Gheorghe Hagi, doi dintre cei mai importanţi oameni pentru jucătoarea de tenis.

Simona Halep s-a căsătorit în secret, vineri, cu Toni Iuruc. Naşi le-au fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, şi soţia acestuia. Dani este şi vărul lui Toni Iuruc.

Simona Halep s-a căsătorit. Cine sunt cei doi bărbaţi importanţi pentru jucătoarea de tenis care au lipsit de la evenimet

Din păcate, de la marele eveniment care a fost organizat chiar în ziua în care a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, au lipsit Ion Ţiriac şi Gheorghe Hagi, doi dintre oamenii importanţi pentru Halep.

Nunta secretă a avut loc la casa din Izvorani a cuplului. Mirii au optat pentru o ceremonie restrânsă şi au petrecut alături de familie şi de prietenii apropiaţi. Halep şi Toni Iuruc au respectat toate obiceiurile machedoneşti.

„Pentru cei ce nu știu, ieri la Simona Halep nu a fost logodna ci „isusearea”. Acesta este un moment emoţionant pentru familia miresei, pe rând părinţii şi rudele apropiate îşi iau rămas bun de la mireasă şi o încredinţează mirelui. Soacra mare şi mătuşile fac cadouri ginerelui, de obicei un prosop. Se cântă cântece de rămas bun.

Când iese din casa părintească mireasa îşi face crucea de trei ori cu faţa către răsărit, este însoţită de două persoane tinere, fraţi, veri şi soacra le aşează pe umeri celor doi un cadou. Cu piciorul drept mireasa păşeşte afară din casă. Mireasa este dusă lângă mire, care este pregătit de plecare”, a scris Marian Sterea, unul dintre cei care au participat la marele eveniment.
Simona Halep
După ce a venit toată lumea, Toni a plecat cu alaiul spre casa cuplului din Izvorani, amplasată chiar lângă Comitetul Olimpic. Odată ajunși la casa lui Halep și Iuruc.

Pentrecerea a început în jurul orei 19:30.

Părinții Simonei Halep au radiat de fericire şi au dansat până târziu în noapte. Tatăl jucătoarei de tenis a purtat un costum negru clasic, impecabil, iar mama sportivei putea fi ușor confundată cu sora geamănă a tenismenei.

Reamintim că pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viață din ultimii doi ani. Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferințe de presă, iar jucătoarea de tenis nu și-a putut ascunde entuziasmul. „E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep, la vremea respectivă.