Simona Halep a terminat anul pe locul 2 mondial şi se poate mândri cu această performanţă. Acum, Simona Halep a mai primit o veste bună din partea celro de la WTA. A fost desemnată cîştigătoare secţiunii „Cea mai frumoasă ținută în afara terenului”. Jucătoarea nostră a s-a clasat pe primul loc în cadrul sondajelor realizate de site-ul circuitului profesionist feminin – wtatennis.com. Ţinuta cîştigătoare pentru simona este cea purtată la petrecerea jucătorilor de la Paris, înaintea turneului de la Roland Garros.halep

Simona Halep a mai fost nominalizată la încă patru categorii, Social Fan Favorite Player, la Postarea anului (în rețelele de socializare), Meciul WTA al anului și Cea mai frumoasă ținută pe teren.

La Social Fan Favorite Player s-a impus poloneza Agnieszka Radwanska, Serena Williams a ieșit învingătoare la postarea anului, Ana Ivanovic a fost desemnată câștigătoare la categoria ”Selfie-ul anului”, Meciul WTA al anului a fost votat cel dintre Agnieszka Radwanska și Garbine Muguruza (semifinale, Turneul Campioanelor), Meciul anului la un Grand Slam a fost cel dintre Victoria Azarenka și Angelique Kerber, la US Open, în timp ce Radwanska a ieșit învingătoare și la Cea mai frumoasă ținută pe teren, cu echipamentul în care a evoluat în turneul de la Toronto.