Simona Halep a fost programată de organizatorii Rogers Cup să joace ultimul meci al zilei. Românca va juca sâmbătă dimineaţă, de la ora 4:00, în direct la Digi Sport 2, contra cehoaicei Marie Bouzkova, însă nu e deloc încântată că va juca în sesiunea de seară de la Toronto.

“Nu sunt un mare fan al meciurilor de seară, dar aşa trebuie să joc şi aşa voi juca. Încerc să mă adaptez, totul ţine de adaptarea jucătorului şi încerc să fac asta cât pot de bine. Nu contează când joc, vreau să joc bine şi să îmi fac treaba”, a declarat fostul lider WTA.

Simona Halep a câştigat anul trecut Rogers Cup
Halep (4 WTA) a trecut în precedentele tururi de Jennifer Brady şi Svetlana Kuznetsova şi va juca în semifinale, dacă o va învinge pe Bouzkova, cu câştigătoarea duelului Naomi Osaka – Serena Williams.

Marie Bouzkova (91 WTA) a fost nevoită să joace în calificări, unde a trecut de sârboaica Jovana Jaksic, şi americanca Sachia Vickery, pentru a pătrunde pe tabloul principal.

Jucătoarea din Cehia a avut norocul de a evolua în primul tur contra canadiencei de 16 ani care a făcut pereche cu Simona Halep la dublu, Leylah Fernandez, pe care a învins-o cu 6-0, 6-1.

În optimi a provocat însă una dintre surprizele turneului: a eliminat-o pe favorita numărul 7, Sloane Stephens, de care a trecut cu 6-2, 7-5.