Sport, Stiri

Simona Halep a postat un selfie, dar nu si-a dat seama de un detaliu nepermis

Indragita de toti romanii pentru performantele ei, Simona Halep a fost prinsa “trisand” de catre fani. Acestia au observat intr-un din imaginile postate de ea, un detaliu care a starnit controverse indelungate.

61567109

Un selfie declarat, care nu este de fapt un selfie! Cam asta pare sa fie problema care i-a intrigat pe suporterii Simonei Halep in ultima sa postare de pe internet. Jucatoarea de tenis a urcat pe internet o imagine in care se afla la pescuit, insa fanii au observat un detaliu important.

61567110

“Am fost provocată de Horia Tecau la un #selfiederomania. Provocarea m-a prins in locul meu preferat din Romania – Delta Dunarii. Iata un motiv perfect pentru un selfie! Ii multumesc lui Horia pentru provocare si ii provoc la randul meu pe Andi Moisescu si Pavel Bartos!”, a scris tenismena in dreptul imaginii.

61567111

Chiar daca participa la o campanie intitulata “Selfie de Romania”, problema din aceasta imagine este ca nu respecta conditia esentiala a jocului: aceea de a fi o poza facuta de tine insuti.

61567112

“Dar asta nu prea e Selfie… din moment ce aveai ambele maini pe undita , ca intr-un retur pe rever cu ambele maini!”, “Cu tot respectul ; f f frumoasa poza dar nu i selfie…dar oricum ne esti draga!”, “Nu este selfie ptr ca ai ambele maini ocupate, ori selfie se face cu una dintre cele 2 maini!”, i-au transmis fanii, in cel mai respectuos mod cu putinta.

blank