Simona Halep
Sport

Simona Halep își continuă luna de miere. Ce destinaţie a ales sportiva, alături de soţul ei

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) a încheiat un sezon complicat,presărat de accidentări şi de schimbarea antrenorului, dar acum se bucură de clipele fericite din viața privată, alături de soțul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep își continuă luna de miere. Până la reluarea pregătirii în vederea anului 2022, Simona și-a programat o perioadă de relaxare, cu atât mai mult cu cât a acuzat o ușoară accidentare la ultimul turneu la care a participat, cel de la Linz (Austria).

Halep își continuă luna de miere. Ce destinaţie a ales sportiva, alături de soţul ei, Toni Iuruc

Simo a plecat joi din țară, cu destinația Paris. Cel puțin asta se deduce din imaginea cu Arcul de Triumf din capitala Franței pe care Simona Halep a distribuit-o în secțiunea Insta Story pe Instagram. Nu lipsește nici inimioara roșie, semn al relației de iubire dintre cei doi proaspăt căsătoriți, Simona Halep și Toni Iuruc unindu-și în mod oficial destinele pe 15 septembrie 2021.

Halep va participa la un turneu demonstrativ la Johannesburg (Africa de Sud), în perioada 18-19 decembrie. Potrivit presei internaţionale, la turneul Africa Cares vor mai fi prezente fostele legende WTA, Venus Williams şi Martina Hingis. Un alt participant va fi Khololwam Montsi, considerată o stea în ascensiune în Africa de Sud, dar în prezent pe locul 780 ATP. Ceilalţi participanţi vor fi anunţaţi în două săptămâni.