Sport, Stiri

Simona Halep, doar un pas până la câştigarea trofeului de la Indian Wells

“Sunt foarte bucuroasă că voi putea juca în semifinale”

sport-Halep

Simona Halep a învins-o pe jucătoarea australiană Casey Dellacqua şi s-a calificat în semifinalele turneului Indian Wells.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Halep a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră de joc, pe Casey Dellacqua (Australia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 78 în ierarhia mondială.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Jelena Jankovici (Serbia), a şaptea favorită a competiţiei şi locul 8 WTA, şi Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 2 şi poziţia a treia în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în semifinale la Indian Wells, Simona Halep va primi 390 de puncte WTA şi un cec în valoare de 225.000 de dolari.

Simona Halep a declarat, miercuri, după calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells, că se simte foarte bine şi îşi doreşte să ajungă cât mai departe la competiţia din California.

“Sunt foarte bucuroasă că voi putea juca în semifinale. Mă simt foarte bine şi vreau să ajung cât mai departe. Le mulţumesc spectatorilor că m-au susţinut. Mă bucur de tenis şi mă lupt pentru fiecare minge. Privesc tenisul ca o plăcere şi joc cu mare bucurie”, a spus Simona Halep la finalul meciului.