Featured, Sport

Simona Halep Andreescu, în Turneul Campioanelor 2019, jucat la Shenzhen

Simona Halep o va întâlni pe Bianca Andreescu în primul său meci la Turneul Campioanelor 2019, jucat la Shenzhen. Meciul va începe nu mai devreme de ora 14:00, ora României.

UPDATE 15:10 Simona Halep -Andreescu 2-2. Game disputat intens. Jucătoarea de 19 ani o aleargă pe Halep, însă lipsa de experiență se vede în unele momente și Bianca Andreescu face greșeli. Halep reușește break-ul.

UPDATE 15:05 Halep-Andreescu 1-2. Halep se bazează pe lovituri puternice, în timp ce Andreescu încearcă și diferite artificii de joc. Andreescu reușește primul break al meciului.

UPDATE 14:58 Halep-Andreescu 1-0. Halep-Andreescu 1-1. Andreescu câștigă rapid primele trei puncte ale game-ului în fața lui Halep și termină game-ul, Halep nereușind să ia decât un punct.

UPDATE 14:58 Halep-Andreescu 1-0. Simona Halep servește prima. Început de meci în forță, cu schimburi lungi. Halep se impune după un game intens disputat.

UPDATE 14:47 Meciul Simona Halep-Bianca Andreescu a început

Partida Simona Halep-Bianca Andreescu va fi prima întâlnire directă dintre fostul lider mondial și actuala campioană de la US Open. Cele două fac parte din Grupa Mov, iar întâlnirea lui Halep cu Andreescu va fi a doua din grupă. Primul meci al zilei de luni începe la ora 12:30, între Karolina Pliskova şi Elina Svitolina, informează Mediafax.

Turneul Campioanelor va debuta duminică, 27 octombrie și va dura o săptămână, până pe 3 noiembrie.

Simona Halep joacă la Turneul Campioanelor după o accidentare
“Este o grupă foarte grea. Ele au un joc foarte solid şi de fapt sunt foarte solide”, a declarat Halep. “Este o mare provocare pentru mine, să revin după o accidentare ca să evoluez împotriva lor, aşa că voi da tot tot ce am mai bun şi voi încerca să joc cât pot de bine ca să câştig meciul”, a spus Simona Halep, înaintea partidelor din Grupa Mov.

Pentru Halep, locul 5 WTA, este a cincea prezenţă la Turneul Campioanelor, iar cea mai bună performanţă a fost în anul 2014, atunci când a pierdut finala în faţa Serenei Williams, în două seturi, 3-6, 0-6. În celelalte trei ediţii, fostul lider mondial nu a trecut de faza grupelor (2015, 2016, 2017). Şi anul trecut s-a calificat la Turneu, dar nu s-a prezentat din cauza unei accidentări.

Bianca Andreescu este favorită în partida cu Halep
Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a câștigat 8 din cele 9 partide jucate în 2019 cu jucătoarele din top 10 WTA, dar nu a mai întâlnit-o pe Simona Halep.

Potrivit Tennis.com, Bianca Andreescu este considerată favorită în partida Halep-Andreescu, mai ales că Halep vine după o accidentare, însă va trebui să afișeze cel mai bun joc al său pentru a o învinge pe Simona Halep.

“Cu Halep nu am jucat niciodată, dar am urmărit-o. Va fi un meci foarte interesant, deci sunt entuziasmată”, a declarat Bianca Andreescu în urmă cu câteva zile.