Simona Halep (29 de ani, 13 WTA) s-a calificat în turul secund de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, după ce a trecut în două seturi de Camila Giorgi 6-4, 7-6.

Campioana noastră a prestat un joc solid pe suprafața din America și are speranțe într-un parcurs cât mai lung. În egală măsură, Simona și-a făcut și planuri importante legate de viața privată.

Ziua în care Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc. Dezvăluirea lui Ilie Năstase
Halep a stabilit deja data cununiei cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Anunțul a fost făcut de Ilie Năstase.

Primul număr 1 mondial, din istoria tenisului masculin, a oferit detalii legate de marele eveniment care va urma în familia Simonei Halep. Ilie Năstase va profita de moment pentru a sărbători tot atunci și ziua de naștere a soției sale, Ioana Simion.

”De ziua ei (n.r. – a Ioanei)…. Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că-și va face cununia pe data de 15 (n.r. – septembrie), la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, pentru Teo Show.

Culisele petrecerii ”de nuntă” a Simonei Halep, explicate de Stere Halep. Ce spune despre viitorul ginere și nepoţi
Stere Halep este un tată fericit! Așa se descrie tatăl Simonei, când își vede fiica radiind la brațul logodnicului. Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, iar petrecerea, care a fost în iulie acest an, a făcut parte din tradiția machedonească.

Tatăl Simonei Halep spunea tot atunci că nu s-a stabilit data cununiei civile, dar cert este că va avea loc în acest an.

”Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an. E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place.

La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, ‘sub mere nu pot cădea pere'”, a declarat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru playsport.ro.

Tatăl Simonei a clarificat un alt subiect despre care s-a discutat în ultima perioadă. A recunoscut că își dorește să aibă un nepot din partea fiicei sale, însă în acest moment nu se pune problema de așa ceva.

”Eu sunt deja bunic, din partea fiului, știu cum e. Iar când o vrea Dumnezeu, o să ne dăruiască și ea un nepoțel sau o nepoțică. Bineînțeles că ne dorim asta”, a adăugat Stere Halep.