Simona Halep a ajuns în cursul zilei de luni la Londra, iar marți a intrat în complexul de la All England Club, fotografiindu-se pe arena centrală, unde a câştigat trofeul în 2019, după o finală cu Serena Williams.

Simona Halep va juca la Wimbledon din postura de campioană en-titre, pentru că anul trecut competiția nu s-a putut desfășura, din cauza pandemiei de COVID-19. Luni, ea a avut parte de o primire specială la Londra, acolo unde a primit din partea organizatorilor competiției un tort rotund, pe care erau construite un teren și o minge de tenis, alături de logo-ul Grand Slam-ului de la Londra.

”Fericită că m-am întors aici. Mulțumesc, Wimbledon”, a fost reacția Simonei Halep, postată pe reţelele de socializare.

Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul WTA Bad Homburg, dar ea s-a retras înaintea tragerii la sorți a tabloului principal, din cauză că nu e pe deplin refăcută ruptura musculară suferită la gambă în sezonul de zgură.

Marţi, Simona a mers pe terenurile de la All England & Cricket Club, unde s-a pozat pe arena centrală, teatrul confruntării de acum doi ani, cu Serena. ”Nu e nevoie de cuvinte”, a scris Simona Halep, în descrierea fotografiei postate pe Facebook (foto jos).

Simona Halep a ajuns la Wimbledon
Simona Halep a ajuns la Wimbledon