Simona Gherghe
Showbiz

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sărbătoresc 5 ani de căsătorie. Cum a fost la nunta lor: „Am avut alaturi o mana de oameni…”

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu celebrează 5 ani de căsătorie. Zi specială în familia Simonei Gherghe, căci prezentatoarea celebrează cinci ani de mariaj cu soțul ei Răzvan. Cuplul are doi copii și împreună formează o familie armonioasă, iar prezentatoarea se simte foarte împlinită. Simona Gherghe a împărtășit câteva gânduri despre acest moment special, alături de o fotografie de colecție de la nuntă.

La 45 de ani, Simona Gherghe se simte o femeie foarte împlinită, alături de soțul ei Răzvan Săndulescu și cei doi copii ai lor. Data de 7 iulie este una foarte dragă Simonei Gherghe, pentru că marchează aniversarea ceremoniei religioase dintre Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea și Răzvan Săndulescu au împlinit 5 ani de căsnicie, iar vedeta a rememorat ziua în care ea și soțul ei și-au unit destinele în fața altarului.

Simona Gherghe

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sărbătoresc 5 ani de căsătorie

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, împlinesc 5 ani de căsătorie, iar vedeta a transmis un mesaj emoționant, în care și-a amintit cum a decurs ziua nunții lor. Vedeta a postat și o fotografie de colecție, în care arată superb în rochia de mireasă.

5 ani de la cununia religioasa. Am aflat ca i se spune nunta de lemn. Nu am facut mari organizari, mai exact ne-a luat vreo doua saptamani sa gasim un loc si sa ne luam o rochie si un costum. Am avut alaturi o mana de oameni, intr-o zi cu soare, ploaie, dans in ploaie, curcubeu si iar soare. La multi ani, @razsandulescu!’, a scris Simona pe Instagram.

Ce probleme a întâmpinat Simona Gherghe, în timpul sarcinii

În 2017, Simona și soțul ei, Răzvan Săndulescu au devenit părinți pentru prima oară, când vedeta adus pe lume o fetiță, pe nume Ana.

‘Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e ca un tunel. Așadar, întuneric. Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin.

Așa ca primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizic (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casa și cu Razvan, și cu mama’, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare

Citește și  VIDEO: Inna a lansat videoclipul „Strigă!” alături de Puya

Simona Gherghe

Simona a avut două sarcini dificile

Simona Gherghe și-ar mai dori un copil, dar nu mai îndrăznește să viseze la o astfel de minune.

„Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…’, a declarat Simona Gherghe.

blank