Showbiz, Stiri

Simona Gherghe renunta la „Acces Direct”

Prezentatoarea blonda de la Antena 1 este dispusa sa paraseasca emisiunea „Acces Direct”

 

Simona GhergheDornica sa ridice audientele, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de pe Antena 1, s-a saturat sa fie luata peste picior sau aratata cu degetul, criticata public, pentru felul in care prezinta emisiunea. Simona a solicitat pe aceasta cale superiorilor ei sa ii ofere altceva de facut, stresul fiind prea ridcat pentru ea aparent.

 

Totul a pornit de la reportajul cu Ioana Tufar, cand in emisiune toata lumea a vazut cat de murdara este aceasta si in ce conditii mizerabile traieste. Multa lume a fost extrem de indignata privind intergitatea Ioanei, chiar daca stim ca are probleme. Pana si CNA-ul a luat masuri in acest sens amendand emisiunea.

 

Nici Mihai Bendeac nu a stat deoparte care a transmis printr-un mesaj pe Facebook ce parere are despre calitatea de om a Simonei : „Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor. Simona, mai esti OM?”, a spus Mihai Bendeac.

 

Din aceste motive Simona Gherghe vrea sa paraseasca genul acesta de emisiune, necaracterizand-o. .

blank