Showbiz, Stiri

Simona Gherghe nu recomanda pastilele de slabit

Simona Gherghe sfatuieste orice femeie sa nu se apropie de pastilele de slabit. Afla ce a patit!

Simona Gherghe sfatuieste orice femeie sa nu se apropie de pastilele de slabit.Simona Gherghe are o silueta deosebita, chiar si asa, in spatele ei se afla multe zile de chinuri si senzatii de rau pentru vedeta. Blonda a declarat ca si-a dat organismul peste cap luand pastile de slabit.

Simona s-a intors dintr-o vacanta cu o greutate de 52 de kg, ceea ce i s-a parut enorm, si asa a decis sa foloseasca pstilele de slabit.

„Vara trecuta m-am intors din vacanta cu 52 de kilograme. Mult! Si atunci am cautat sa slabesc. Nu vreau sa ma judece lumea si cred ca mama se va supara, dar o spun. Am luat pastile de slabit. Am slabit sapte kilograme in timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

A fost o furtuna in corpul meu. Mi-era rau, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimanui! Pe ambalaj scria ca sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a intamplat mie nu doresc nimanui. Am avut cam doua luni in care mi-a fost foarte rau, am tinut emisia cu greutate, cu probleme. E o lectie din care am invatat! Repet, nu recomand pastilele nimanui! Sunt minciuni.”, spune Simona.

Desemenea Simona a incercat sa se foloseasca de aparate pentru sport astfel incat sa slabeasca, dar spune ca le foloseste pentru suport de genti,

„Eu nu am 90-60-90, dar nici nu-mi doresc. Am avut acasa o bicicleta medicinala, dar pe care imi tineam gentile. In schimb, daca ma duc la sala, ma tin de bicicleta.”, a mai spus Simona Gherghe.

blank