Uite cum arăta pe vremea debutului în televiziune!

simona-gherghe_acces

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Frumoasă, dorită de mulţi bărbaţi, Simona este foarte secretoasă cu viaţa ei privată şi dă totul pentru ca emisiunea „Acces Direct” să iasă aşa cum îşi doreşte.

Simona sărbătoreşte astăzi 12 ani de când lucrează la Antena 1 şi a ţinut să posteze un mesaj pe contul ei de Facebook. „15 aprilie 2002, prima mea zi la Antena 1! Au trecut 12 ani…”, a scris prezentatoarea pe reţeaua de socializare.

Considerată una dintre cele mai frumoase blonde, Simona (36 de ani) nu a fost mereu atât de suplă. Vedeta care a debutat în televiziune la Iaşi a postat pe blogul său în urmă cu ceva timp o fotografie de la debutul său în televiziune.

simona_gherghe debut

„Eu, în varianta roşcată, tapată şi cam umflată. Adică aveam trei numere mai mult la haine… Să nu aud „rautacisme”, a scris amuzată prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, la vremea respectivă. În 2002, când a fost făcută fotografia, Simona avea 25 de ani şi era novice în alte televiziunii.

 

Citeste si...
Femeile din viaţa reală vs. starletele porno!