Simona Gherghe
Showbiz

Simona Gherghe e în culmea fericirii. Prezentatoarea a postat fotografia cu burtica de gravidă pe internet. Fanii au felicitat-o

Simona Gherghe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Are familia pe care și-a dorit-o, cu care își ocupă cea mai mare parte din timp, iar cariera ei în televiziuneîi oferă o mulțime de satisfacții.

Simona Gherghe are toate motivele să zâmbească și să fie fericită în fiecare zi. Prezentatoarea își ține mereu fanii la curent cu tot ce se mai întâmplă nou în viața ei. Recent, a împărtășit cu ei o amintire foarte specială pentru ea. Au trecut cinci ani de când era însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, cu Vlad.

Simona Gherghe a postat pe rețelele sociale o fotografie în care era însărcinată cu Vlad și se afla, alături de soțul ei, la Roma. „Acum 5 ani… Aici eram însărcinată cu Vladi”, a scris prezentatoarea, în dreptul amintirii pe care a distribuit-o pe Instagram.

Simona Gherghe

Cum arată viața de familie pentru Simona Gherghe

Prezentatoarea tv a mărturisit că atunci când nu e pe platourile de filmare și are timp liber vrea să și-l petreacă exclusiv cu copiii și partenerul său de viață.

Cam de un an de zile, ea și soțul au decis să se ocupe singuri de creșterea și îngrijirea copiilor.

”Puținul timp liber aleg să-l dedic familiei. Ana și Vlad sunt încă mici și au nevoie de noi. Pe de altă parte, suntem doar eu și Răzvan cu ei, în cea mai mare parte a timpului, așa că și să vreau să ies la evenimente e practic imposibil. Ani de zile, mama ne-a fost alături și ne-a ajutat cu cei mici, dar de mai bine de un an suntem fără ajutoare. Mama s-a întors la viața ei, evident că mai vin bunicii în weekend sau mai merg copiii la țară, dar în restul timpului suntem în formula asta de patru. Am renunțat, de mult, la ideea de a avea bone. Din păcate, pentru noi, au fost niște experiențe tare neplăcute. Așa că, atâta vreme cât a fost mama mea cu noi, a fost foarte bine. Doar că bunicii au și ei viața lor și ne descurcăm singuri. Copiii au programul lor, rutina lor, totul e să fie sănătoși!”, a spus Simona Gherghe, conform Viva.

blank