Simona Gherghe
Showbiz

Simona Gherghe, despre cele mai grele momente din viața ei. Îi era toată lumea alături, dar nu reușea să treacă peste

Simona Gherghe a povestit că s-a confruntat cu mai multe momente grele după naștere, chiar dacă a fost ajutată de soțul și de mama ei. Vedeta a mărturisit că avea stări de anxietate și frici aproape în fiecare zi.

Simona Gherghe este mamă a doi copii, Ana (6 ani) și Vlad (4 ani). Cu toate astea, vedeta a povestit că a trăit clipe de coșmanr după prima naștere. Ea a mărturisit că s-a confruntat cu stări de anxietate profunde, cu frici, epuizare fizică totală și multă oboseală. Prezentatoarea a mai spus că a trecut greu peste această perioadă.

„Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e ca un tunel. Așadar, întuneric. Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin. Așa ca primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizic (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casa și cu Razvan, și cu mama”, a spus Simona Gherghe, în mediul online.

Simona Gherghe, despre momentele dificile

Simona Gherghe a mai spus că încearcă să fie o mamă model, dar să nu își neglijeze nici cariera. Vedeta a povestit că cei mici sunt foarte apropiați de ea și că încearcă să le ofere o educație bună, chiar dacă câteodată obosește.

Simona Gherghe

Sursă Instagram

„Sunt la o vârstă foarte, foarte dificilă. Ana are 5 ani și o lună, Vlad are 3 ani și o lună și cu oricine ar sta este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze, pentru că trebuie tot timpul să aibă activități, mese, gustări și așa mai departe. Se joacă foarte mult, se iubesc foarte mult, se ceartă foarte mult, sunt foarte geloși unul pe altul, e așa un amalgam cu de toate.

De exemplu, Vlad acum e puțin răcit și a stat câteva zile acasă și permanent întreabă când vine Ana, normal că îi este dor de surioara lui, îi e dor de partenera lui de joacă. Ana, pe de altă parte, mă întreabă când vine și Vlad la grădiniță. Este un duo formidabil, asta pentru că fac și o groază de trăsnăi împreună.

Eu sunt mămoasa în familie. Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, declara Simona Gherghe, în urmă cu doar câteva luni, potrivit Cancan.

blank