Simona Gherghe
Showbiz

Simona Gherghe a fost bătută! Anunț cumplit despre celebra vedetă TV: M-a lovit cu pumnul…

Simona Gherghe a vorbit recent despre un moment cumplit prin care a trecut atunci când era copil. Potrivit prezentatoarei TV, a fost o adevărată experiență traumatizantă, iar chinul a durat mai mult timp.

Simona Gherghe a vorbit pe blogul său despre chinurile prin care a trecut în timpul orelor de gimnastică. Potrivit dezvăluirilor făcute de prezentatoare, a existat un moment în care a fost lovită puternic de profesorul de sport pentru că nu a făcut corect șpagatul.

Simona Gherghe a trecut prin momente cumplite în copilărie

„Toată copilăria mea mi-am dorit sa fiu Nadia. În jocurile noastre, noi, fetele ne băteam pentru rolul ei. Iar când am împlinit vârsta de școală, părinții mei, martori ai acestei pasiuni, m-au dat la o clasă specială de gimnastică. Asta însemna antrenamente zilnice. Și, în fiecare dimineață, de la 8 la 9, balet.

Dar până să ajung acolo, a fost prima zi de școală. Și prima oră de balet. În sală, antrenorul de gimnastică, domnul Radu, si balerina, doamna Balog. (Interesant, acum îmi dau seama că așa le-am zis dintotdeauna: domnul și doamna, într-o epocă în care toți erau tovarăși…)”, a scris Simona Gherghe pe blogul său.

Vedeta TV a trecut printr-o experiență foarte dură din cauza antrenorului.

„Era prima întâlnire și, ca să ne verifice aptitudinile, ne-au pus sa facem șpagatul. Nu mi-a ieșit așa cum ar fi trebuit și m-am așezat, cu picioarele depărtate, într-o imitație stângace. Profesorul Radu m-a văzut, s-a apropiat și m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt și acum pe șira spinării.

– Aici nu ne relaxăm!

Tot ce-a urmat a fost un coșmar. Simpla prezență în sală a acelui om mă paraliza. Și nu îndrăzneam să le spun nimic alor mei, pentru că eu îmi dorisem să fac gimnastică. Într-o zi, de frică, am făcut spasmul plânsului. M-am prăbușit, horcăind sufocată, pe o saltea. Sala avea un balcon, de unde domnul Radu supraveghea antrenamentele. Ca să-mi treacă, mi-a aruncat de acolo, de sus, un cubuleț de ciocolată. Cam cum arunci unui câine care nu se mai oprește din schelălăit un colț de pâine. Am știut, atunci, că n-o să fiu niciodată Nadia”, a mai scris Simona Gherghe.

Chinul copilăriei a durat vreo doi ani

Prezentatoarea a spus apoi că suferințele au durat doi ani, până într-o zi când a ajuns acasă cu picioarele vinete.

„Chinul copilăriei mele a durat vreo doi ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele vinete. Profesoara de balet, doamna Balog, o unguroaică a cărei singură plăcere era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu știu ce mișcare… Părinții nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente. Așa mi-am încheiat cariera sportivă. Am o singură amintire palpabilă, de atunci. Un articol, în Flacăra Iașului, de prin ’84, în care eram menționată ca rezervă a lotului județean de gimnastică ritmică. A fost, de altfel, și cea mai mare performantă”, a conchis Simona Gherghe.

blank