Showbiz

Simona Gherghe a făcut anunțul! Când va avea loc marea finală?

Simona Gherghe a făcut anunțul pe care atât concurenții, cât și publicul îl așteptau cu sufletul la gură. Sezonul 9 se apropie de final cu pași repezi.

Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Simona Gherghe a făcut anunțul! Când va avea loc marea finală

Finala sezonului 9 coincide cu data la care cuplurile, care doresc să facă asta, se vor căsători. Simona Gherghe a anunțat în Gala de astăzi că data finalei este 12 iulie 2024: „Fix cinci săptămâni!”

Concurenții așteaptă cu sufletul la gură, însă până atunci mai este desul timp, timp să se cunoască, timp să se așeze lucrurile la locul lor. Cele cinci săptămâni sunt hotărâtoare în ceea ce privește viitorul cuplurilor din casa Mireasa, sezonul 9.

Mireasa – ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame.

Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și  Anda Adam va avea o fetiţă
blank