Showbiz, Stiri

Simoma Patruleasa face acte de caritate pentru copiii defavorizati

Simoma Patruleasa face acte de caritate pentru copiii defavorizati

blankSimona Patruleasa are timp si de viata personala, dar si de viata copiilor defavorizati. Aceasta organizeaza acte de caritate in speranta ca ii poate ajuta pe cei mici. 

„Ma implic pentru ca imi pasa, sunt foarte impresionabila, mai ales cand e vorba de copii. De cate ori vad copii aflati in suferinta, pur si simplu nu imi pot stapani lacrimile si vreau sa fac ceva pentru ei. „, a spus Simona pentru Libertatea.


Aceste gesturi de omenie vin din partea Simonei inca de pe vremea cand era invatatoare si se implica in ajutorarea copiilor care aveau probleme. Deasemenea aceasta promoveaza Telefonul Copilului ( 116.111 ) pe care il recomanda tuturor copiilor care intampina probleme.


„In perioada in care eram invatatoare, vedeam in ochii unor copii din clasa ca sunt nefericiti si de multe ori stateam dupa ore cu ei, ii intrebam despre ce li se intampla in afara scolii. Si cred ca faptul ca ii întrebam si aveam rabdare sa ii ascult le facea foarte bine. Nu se mai simteau singuri, deoarece cuiva ii pasa de nelinistile lor. Acum, la Telefonul Copilului raspund oameni care au calificarea necesara sa le dea un sfat copiilor cu probleme si chiar sa intervina acolo unde e cazul. Ne dorim ca, la serviciul Telefonul Copilului, 116.111, fiecare apel sa isi gasească raspuns.”, a mai spus Simona Patruleasa.


blank