Showbiz, Stiri

Silviu Prigoană: soția mea e un cetățean infantil

Silviu Prigoană (50 de ani) ştie deja ce program vor avea copiii săi de 1 iunie. Afaceristul va petrece toată ziua alături de fiii lui, pe care- i va duce în Orăşelul Copiilor, la patinaj, apoi la un loc de joacă. Seara se va încheia cu o petrecere-festival atât pentru cei mici, cât şi pentru soţia sa, Adriana Bahmuţeanu (40 de ani), pentru că, spune afaceristul, şi ea este un copil.

Chiar dacă se află din nou în pragul divorţului de Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană îşi doreşte ca întreaga familie să se distreze de Ziua Copilului.
Omul de afaceri le-a făcut deja un program celor doi fii minori ai săi, pe care-i are cu vedeta TV, Maximus şi Eduard.

“În loc ca fiii mei să stea în faţa televizorului sau pe tabletă, prefer ca ei să facă mişcare cât mai multă. De aceea i-am dat la patinaj şi la înot. De 1 iunie o să plecăm încă de dimineaţă în Orăşelul Copiilor, pentru că vreau ca fiii mei să ajungă şi la patinaj, iar apoi o să mergem şi la un loc de joacă. Seara facem festival acasă, cu clovni, personaje din desene şi altele. Nu ştiu dacă vor mai veni şi alţi copii, pentru că este posibil să fie plecaţi”, a declarat Prigoană pentru Libertatea.

Omul de afaceri a mai spus că nu doar cei mici se vor bucura de personajele de poveste şi de clovni, ci şi (încă) nevasta sa, Adriana Bahmuţeanu: “Petrecerea e şi pentru soţia mea, doar e un cetăţean infantil al acestei ţări”.