IT&C

Silviu Prigoana se elibereaza de tensiunile politice. Alaturi de Honorius pleaca din PDL

Silviu Prigoana se elibereaza de tensiunile politice. Alaturi de Honorius pleaca din PDL

blankPotrivit surselor citate de catre ring.ro, Silviu Prigoana si Honorius si-au depus demisiile in cadrul PDL, urmand ca Prigoana sa schimbe tabara cu PSD, iar colegul sau Honorius negociaza cu liberalii. Silviu Prigoana neaga insa aceasta informatie. Nu este adevărat, nici gând. Nici eu şi nici Honorius nu plecăm”, a declarat politicianul. Jurnalistii de la Ring sustin insa ca sapte surse diferite confirma ca Silviu Prigoana si Honorius au intentia sa plece din PDL.

 

Pe de alta parte, deputatul PSD Eduard Martin, ruda cu Prigoana, a declarat: „Eu, personal, nu stiu nimic despre acest lucru. O sa il sun si eu. Mi-ar parea bine sa vina, este un politician care a demonstrat ca are coloana vertebrala. Daca va mai aduceti aminte, Prigoana a votat impotriva PDL si la motiunea de cenzura, apoi a revenit totusi si a tras cu ei. Era si normal, doar era membru PDL”. Deputatul PSD de Constanta, Eduard Martin este partener de afaceri cu Silviu Prigoana, nasul celor doi baieti pe care ii are cu Adriana Bahmuteanu si posibil coleg de breasla parlamentara.

 


In acelasi timp , Dan Radu Zătreanu, deputat PDL, confirma plecarea lui Prigoana din PDL. ”Chiar a plecat. Si-a depus demisia zilele astea sau saptamana trecuta. E posibil si acum sa se intoarca, el e cum e, avem exemple multiple din trecut.”

 

blank