Monden, Stirea Zilei

Silviu Prigoana se amuza de divortul cu Bahmu

Silviu Prigoana se amuza de divortul cu Bahmu 

blank

Silviu Prigoana a stat retras o perioada si nu a dat declaratii presei, a lasat-o pe Bahmuteanca sa isi descarce nervii pe la televizor privind divortul dintre ei. Acum iese din barlog si face declaratii ilare cu privire la situatia din mariaj.

Silviu Prigoana iese si el incet, incet din barlog si incepe sa vorbeasca despre mariajul cu Adriana Bahmuteanu. „Nu mi-am mai vazut copiii de cand a plecat Adriana. Eu trebuie sa-mi vad copiii legal si nu am inca o hotarare judecatoreasca. I-am trimis un sms si i-am spus sa vina acasa cu copiii. I-am dat si un termen de 24 de ore. Exista o vorba olteneasca sau moldoveneasca: never say never. Asa ca viata merge inainte”, povesteste Prigoana.

 Acesta a renuntat la cariera politica din cauza divortului si mai mult ca sigur va reveni in momentul in care se vor linisti apele. Pe de alta parte Silviu Prigoana afiseaza in ultima perioada un aspect destul de neingrijit si si-a lasat sa creasca barba, acesta intr-un ton umoristic glumeste pe seama aspectului : „Mi-am lasat barba pentru ca mi-a aruncat un vames din Germania pasta de ras si am spus cu litere de tipar ca nu ma mai raschetez si dau vina pe el”, glumeste acesta.

 

blank