Showbiz, Stiri

Silviu Prigoana o face de ras pe fosta sotie

Silviu Prigoana, desi a iubit-o mult pe fosta lui sotie, a inceput relaxat sa o faca de ras pe la tv

Silviu PrigoanaSilviu Prigoana nu s-a putut abtine in emisiunea lui Cristi Brancu, de pe Antena 2 , si a inceput sa umileasca pe fosta lui sotie. Daca ea sta si se isteriseaza pe la tv, el insa este un om calm si povestete cu mult umor cum a reusit Adriana sa se faca de ras prin Europa.

Prigoana a povestit despre tot felul de intamplari si situatii in care s-a regasit Adriana, si cu care a fost, din pacate, si el asimilat. Toata situatia a inceput de la faptul ca Prigoana si-a adus aminte ca Adriana a spus prin presa ca el a adormit la spectacolului “Traviata”, de la Opera din Viena.

“Am adormit pentru ca abia ne intorsesem din America şi a doua zi am plecat la Viena. In sala era si foarte cald. Oricum, mai vazusem de trei ori spectacolul.

La opera ea a mers cu o blana de chinchila si a incercat sa dea spaga la garderoba sa nu i-o fure si austriecele se uitau la ea cu gura cascata. Pe cuvantul meu! A incercat sa dea spaga, a fost o situatie senzationala. Noi am ajuns mai repede, dupa care au inceput sa vina magnatii austrieci cu calestile si femeile aveau nişte blanuri pe langa care chinchila Adrianei era o carpa de la Bucur Obor. Si nimeni nu dadea spaga la garderoba. Ea s-a incapatanat sa mearga cu blana, eu i-am spus sa mergem imbracati casual. Si cand am ajuns acolo era singura imbracata asa. A mea era pupaza cu blana si eu cu joben si frac. Era o nunta de oameni normali, de romani normali, nu ca la Donald Trump.”, a povestit Prigoana.