Uite cum vorbeşte un fost parlamentar! “Ai fost incubator pentru copiii mei, ce p**a mea!”

 Prigoana

Parca fusese prea multa liniste intre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Cei doi s-au certat crunt la TV chiar de ziua ei.

Adriana si Silviu s-au balacarit ca in vremurile “bune” intr-o emisiune nocturna de la Antena 1. “Daca te iubeste Dumnezeu asa mult, nu inteleg de ce nu te ia la el. Iti spun acum, copiii vor ramane la mine. Adriana, tu ai fost incubator pentru copiii mei, ce p**a mea”, i-a transmis Prigoana sotiei sale.

Pe de altă parte, Bahmu vine cu replica, acuzându-l pe Prigoană că o înşală. “Se duce noaptea la toate pitipoancele si vine beat”.

E clar! Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au ajuns din nou la capatul rabdarilor. Cei doi nu se mai inteleg deloc si au ajuns sa stea impreuna doar de dragul copiilor. Vedeta Antenei 2 vrea ca partenerul ei de viata sa o iubeasca si sa o respecte, iar parlamentarul se comporta foarte urat cu Adriana ceea ce face ca viata brunetei sa fie un adevarat calvar.

Prigoana 1

“Stau cu Adriana pentru ca este mama copiilor mei. Am cazut intr-o capcana, am crezut ca ma iubeste si la bine si la rau. Daca vrea sa ne despartim ii respect decizia, eu nu o dau afara din casa, nu putem sta cu forta oricum. Noi ne vedem o ora, doua pe zi, nu vad unde este calvarul in care traieste. De 1 Mai am plecat singur cu copiii la mare pentru ca ea avea emisiune si contract… I-am facut o propunere indecenta. Make up sex si m-a refuzat” a povestit Prigoana la Antena 1.

“Il suna pe sofer inaintea mea, cum pot sa cred ca ma iubeste? Sper sa rezolvam lucrurile frumos in interesul copiilor. Prigoana se duce noaptea la toate pitipoancele. Isi face drum prin oras, pleaca la 9 si vine la 3 dimineata beat mort, o fi cu vreo contabila nu?! Eu nu plec din aceasta casa decat daca Prigoana ma da afara cu politia asa cum m-a amenintat. Eu m-am impacat cu el ca sa ne crestem frumos copiii, insa de un an de zile in casa sunt numai tensiuni. Pe mine ma iubeste Dumnezeu prea mult!” a spus trista Adriana.

“Nu inteleg de ce nu te ia la el atunci!” i-a transmis Prigoana partenerei sale de viata.