Showbiz, Stiri

Silviu Prigoană nu apucă să-i spună soţiei sale „Te iubesc” decât o dată la două zile!

Silviu Prigoană se vede rar cu Adriana Bahmuţeanu. Silviu Prigoană a oferit detalii din intimitatea relaţiei cu Adriana Bahmuţeanu, într-o emisiune de televiziune. El a dezvăluit şi un detaliu mai intim al relaţiei lor. Nu are timp să-i spună Adrianei „Te iubesc”! „Se întâmplă o dată la două zile”, a spus Silviu Prigoană.

11-bahmu-02_08c97277bd_c099db1155Omul de afaceri a declarat că cele nouă luni de când s-a împăcat cu fosta soţie au trecut extrem de repede şi că nu prea are timp să petreacă alături de aceasta.

Au o relaţie foarte mediatizată, mai ales din cauza despărţirilor şi împăcărilor cărora nici ei nu le mai ştiu numărul. Şi, cu toate că au decis să-şi mai dea o şansă unul altuia, Silviu Prigoană recunoaşte că el şi Adriana nu petrec prea mult timp împreună, din cauza programului încărcat.

„E greu să simţi lipsa cuiva când nu prea te întâlneşti cu acel cineva. Eu plec de acasă dimineaţa şi vin seara, iar Adriana pleacă la prânz şi vine acasă seara şi mai târziu, când eu deja dorm. Nouă luni au trecut foarte repede”, a mărturisit Prigoană.

blank