Featured, Showbiz

Silviu Prigoană, mielușel în faţa soţiei! A ieşit în oraş cu “Doamna de fier”!

Liniştit, cu zâmbetul pe buze, mai puţin monden şi mult mai implicat în viaţa de familie. Aşa s-a transformat Silviu Prigoană după căsătoria cu frumoasa Mihaela.

Luni, 9 octombrie, Silviu Prigoană (53 ani) și-a făcut apariția la brațul soţiei sale, Mihaela, la deschiderea clinicii „OneLife Medical”, din Cotroceni, pe care a inaugurat-o însăşi patroana Oana Zăvoranu. Omul de afaceri a fost absent ani de zile de la evenimentele mondene, iar acum a ieșit în public, de dragul unei colaborări mai vechi cu Oana Zăvoranu (44 de ani), cu care a păstrat o relație amicală. Toți au sesizat că milionarul este extrem de schimbat, fiind mult mai calm și mai liniștit față de perioada în care exploda, din orice, atunci când era căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu. La lansarea clinicii Oanei Zăvoranu au mai luat parte: Cristi Brancu și Oana Turcu, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci, Adriana Antoni, Cristina Spătar și Marcel Toader.

Prigoană s-a însurat a şaptea oară

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar în 8 martie, după cum doamna Prigoană a declarat pentru Kanal D: “Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu crem să vorbim prea mult despre noi”. Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi.