Showbiz, Stiri

Silviu Prigoană face un anunţ şoc!

Ameninţarea care o lasat-o mută pe Bahmu: “O să am o fetiţă…”

 Prigoana (15)

Silviu Prigoana spune ca dupa atatia baieti isi doreste foarte mult sa aiba si o fetita, insa nu il intereseaza daca aceasta va fi conceputa impreuna cu sotia sa, Adriana Bahmuteanu, sau cu o alta femeie.

Prigoana (16)

Pe fondul certurilor din ultima perioada cu sotia sa, Silviu Prigoana si-a deschis sufletul si a vorbit la Kanal D despre toate nemultumirile pe care le-a resimtit in casnicia sa.

Omul de afaceri recunoaste ca isi doreste sa mai aiba copii si, in special, o fetita. “O sa am o fata, o sa vezi! Cu Adriana sau nu… Nici nu conteaza cu cine!”, a declarat in stilul bine cunoscut Silviu Prigoana.

Prigoana (17)

Silviu Prigoana a mai adaugat pe un ton amenintator ca el a mai avut casnicii care s-au finalizat deoarece femeia cu care era la vremea aceea nu a dorit sa ii mai faca un copil.

“Eu am fost casatorit cu o doamna de care am divortat pentru ca nu a vrut sa mai faca copii! Cu totul ca am avut o intelegere! Adriana a spus ca in perioada asta nu mai vrea copii. I-am spus, mai gandeste-te mult ca o sa-l fac cu altele!”, a mai spus Silviu Prigoana.