Showbiz, Stiri

Silviu Prigoană a chemat de urgenţă Protecţia Copilului acasă!

Cum adică?! Bahmu spune că soţul ei a vrut să verifice dacă acasă are condiţii pentru a-şi creşte minorii?!

 bahmu4

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au din nou probleme în cuplu. Cei doi nu se mai înţeleg deloc. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au ajuns din nou la cuţite. Omul de afaceri a ajuns să cheme reprezentanţii de la Protecţia copilului acasă.

„Sper să ajungem la un numitor comun, de dragul copiilor noştri. Mi-ar fi plăcut să funcţionăm ca o familie normală. Soţul meu pleaca singur în vacanţă cu copiii, la mare. Asta e situaţia, trebuie să merg mai departe. Copiii nostri au asistat la discutii mai aprinse şi sper să nu rămână cu traume”, a povestit Adriana Bahmuţeanu la Antena 1.

„A chemat Protecţia Copilului ca să stabileasca dacă cei mici au condiţii bune acasă. Ne-au chemat la sediu să facem consiliere parentală. Vrea să obţină custodie totală… Nu mă tem de un nou divorţ, nu mă tem de nimic. El speră să renunt la custodie. Le-ar face bine copiilor să păţească aşa ceva?”

Silviu Prigoană a intrat în direct prin telefon la emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1, unde a explicat de ce a făcut acest lucru.

„E vorba despre programul copiilor. Am fost acuzat public că încerc să le fac o educaţie cazonă. Nu am chemat Protecţia Copilului să vadă condiţiile de trai ale copiilor, ci să stabilim, cu reprezentanţii de la Protecţia Copilului dacă programul pe care încerc să-l impun eu copiilor e în regulă”, a declarat Silviu Prigoană.

„Am stat de vorbă cu doamnele de la Protecţia Copilului. Am pus în braţele doamnelor de acolo numeroase articole de presă în care eu sunt denigrat că îmi agresez copiii, că îi bat. Adriana mă acuză că sunt violent cu copii. În camerele copiilor sunt camere de supraveghere de doi ani de zile, am toate înregistrările, aşa că cei de la Protecţia Copilului, un judecător în caz de divorţ sau oricine altcineva pot vedea cât de violent sunt eu cu copiii noaptea… Condiţiile copiilor sunt foarte bune, dar de aici până la a minţi public că eu sunt violent cu copiii, că am bătut-o pe Adriana…”, a adăugat el.

„Adriana e pregătită cu divorţul… Copiii din casa asta nu pleacă. Nu-mi doresc custodie comună. Nu vreau să-i iau copiii, copiii trebuie să rămână, conform legii, pentru interesul superior al minorilor, acolo unde au cel mai mare confort. Custodia copiilor, după părerea mea, este o piedică în dezvoltarea copiilor… Eu plătesc tot pentru copii – profesorii de înot, profesorii de patinoar, la schi etc. Avem de ales între a dezvolta copilul armonios şi al ţine 24 de ore în faţa televizorului. Ce facem? Eu ştiu să-mi gestionez timpul ca să am grijă de copii”, a încheiat Silviu Prigoană.

 

blank
blank