Silvio Berlusconi (83 de ani), fostul patron de la AC Milan, acum conducător la Monza, continuă să fie în centrul atenției în Italia.

Silvio Berlusconi are o viață ”agitată” și pe plan personal. În luna martie a acestui an, omul de afaceri a pus capăt relației cu Francesca Pascale (35 de ani), pentru a începe una cu o femeie în vârstă de 30 de ani.

Este vorba despre Marta Antonia Fascina, care face parte din partidul său, Forza Italia.

Silvio Berlusconi a stat alături de Francesca Pascale timp de zece ani, iar la finalul relației a decis s-o răsplătească pe aceasta. Potrivit presei din Italia, magnatul i-a oferit Francescăi nu mai puțin de 20 de milioane de euro.

Pe deasupra, Berlusconi îi va plăti și un fel de ”bonus”, în valoare de un milion de euro în fiecare an. ”O să-mi fie drag întotdeauna. Îi doresc toată fericirea din lume și sper să găsească pe cineva care să aibă grijă de el așa cum am avut eu”, declara ex-iubita italianului, la momentul separării.

Silvio Berlusconi, ambiții uriașe în fotbal
Ajuns la o vârstă înaintată, Silvio Berlusconi continuă să aibă imense ambiții în fotbal. El își propune ca sezonul viitor să atace promovarea în Serie A cu modesta Monza.

Anul acesta, a promovat din C în B. De 19 ani nu mai reușise AC Monza să ajungă în Serie B: “Niciodată n-am avut emoții în privința promovării. Am dominat întreg sezonul.

Promovarea în Serie A depinde de mulți factori, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a promova. În niciun caz nu suntem satelitul lui AC Milan. Această echipe aparține regiunii Monza-Brianza și a celor aproape 900.000 de oameni care trăiesc aici.

Eu sunt mereu în contact cu echipa, încerc să dau sfaturi. Nu mi-am pierdut obieciurile din perioada AC Milan”, spunea omul de afaceri în urmă cu o lună.